Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER RIJSCHOOLSCORE

HET VERHAAL ACHTER RIJSCHOOLSCORE

Het moge duidelijk zijn dat het gebruiken van reviews een steeds belangrijkere vorm van marketing is. Hierdoor verbaasde het ons, drie ondernemers, dat er tot recent nog geen beoordelingstool was voor de rijscholenbranche. Hier besloten wij wat aan te doen, samen met de grootste beoordelaar van Nederland: Klantenvertellen. Met hun uitgebreide ervaring op het gebied van verzamelen van reviews (met klanten zoals Coolblue en T-mobile) en onze kennis en brede netwerk binnen rijschoolsector hebben we een vruchtbare partnership tot stand weten te brengen.

Samen met Klantenvertellen zijn we erin geslaagd om een beoordelingstool op de markt te brengen die specifiek is afgestemd op rijscholen. Na uitgebreid onderzoek hebben we het juiste uiterlijk, en bovendien ook de juiste inhoud voor de tool gevonden, zodat het naadloos aansluit op de rijschoolsector.

Veel rijscholen hebben de voordelen van Rijschoolscore al ontdekt, maar er liggen nog veel mogelijkheden. Daarom aan ons de taak om de resterende rijscholen die beweren dat ze ‘geen tijd’ of ‘genoeg werk’ hebben te overtuigen dat Rijschoolscore veel meer oplevert dan dat het kost. Benieuwd? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen er alles over.

Het team van Rijschoolscore

Benieuwd hoe Rijschoolscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://rijschoolscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://rijschoolscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/rijschoolscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off